Uw partner in belegingen

AssureA uw partner in belegingen!

Neutraal advies, dat is precies dé troef van ons als onafhankelijke adviseur. Wij hebben géén verplichtingen. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij voor u de voordeligste formules op de ganse markt opzoeken. In alle vrijheid. En wij kunnen onpartijdig adviseren in functie van uw bekommernissen zonder enige commerciële druk.

Neutraal advies: krijgt u dat vandaag bij een grootbank?

De modale Belg kiest voor een grootbank, zeker wanneer het over beleggen gaat. Maar hoe neutraal is het advies van een bankbediende die met handen en voeten gebonden is aan het gamma van het eigen merk? Is zijn advies mogelijk niet gekleurd door maandelijkse verkooptargets opgelegd door zijn directie?

Eens vergelijken kan toch nooit geen kwaad?

Eens vergelijken, doet dat niet elke goede huisvader? Om zeker te zijn dat u geen mooie kansen laat liggen? Waarom zou u – naast het advies van uw bank, ook niet eens vrijblijvend een second opinion vragen bij een onafhankelijk adviseur?

80% van Belgen verliezen geld.

Een spaarboekje voor onvoorziene gevallen, wie heeft dat niet? Maar dat geld staat daar gemiddeld 30 maand: veel te lang. De rente op het spaarboekje is historisch laag. De inflatie is hoger dan de rente op je spaarboekje. U verliest geld!

Waarom niet eens over het muurtje kijken, naar de verzekeringsproducten?

Als je alles op een rijtje zet, biedt Tak 21 voor veel beleggers een beetje het beste van twee werelden. Daalt de rente nog verder, dan heb je bij de meeste contracten toch nog minimaal de gegarandeerde rente, en stijgt ze, dan gaat de bonus de hoogte in. In beide gevallen doet de Tak 21 beter dan het spaarboekje. Tel daarbij op dat er, al dan niet gecombineerd, nog andere takken bestaan zoals Tak 23, 26 en 44 en je kan bijzonder veel combinaties maken. Spreiding van vermogen is immers dé beste belegging.

De beslissende tip die de bank u niet geeft

Onafhankelijkheid en neutraal advies zijn precies onze troeven. Daardoor kan u bij een erkend partner-adviseur van Finamore dé tip krijgen die een grootbank u niet kan geven. Deze beslissende tip kan u gemakkelijk méér dan 10.000 € opbrengen. U hebt de kennis en ervaring van een team van onafhankelijke experts binnen handbereik.

Laat Europa voor u geld verdienen

Een Slimme Belegger vergelijkt en kijkt ook eens over de grenzen. Hij kijkt verder dan wat zijn Belgische bank hem biedt. Hij kiest uit een Europees gamma. Dat vindt hij alleen bij een onafhankelijke adviseur.

Een greep uit onze fondsenbeheerders

Amundi Baloise Blackrock
Dorval ECHIQUIER Ethna
Flossbach H2O MenG
Generali Rothschild Sextant
DNCA Franklin Nordea
Natixis Mercier Delen
Robecco Fidelity Carmignac
Trusteam UBS