Uw partner in verzekeringen

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bieden we verzekeringsoplossingen aan voor zowel particulieren als zelfstandingen en KMO’s.

Verzekeren? Hoezo?

Verzekeringen zijn geen eenvoudige producten, integendeel je veiligheid en welzijn, dat van je gezin of je bedrijf hangt er voor een groot deel vanaf. Het afsluiten van een degelijke verzekering beschermt je tegen allerhande risico’s. Bij een verzekering verschuift een risico naar de verzekeringsmaatschappij die dit risico tegen betaling voor haar rekening neemt. Hierbij is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een specialist die jou kent en verzekeringsoplossingen op maat aanbiedt.

Je makelaar, je beste verzekering!

Verzekeringen kan je via verschillende wegen afsluiten, maar een verzekeringsmakelaar is de enige die je verzekeringsoplossingen kan aanbieden van meerdere verzekeringsmaatschappijen. Wij zoeken voor jou verzekeringen die aansluiten bij jouw verlangens en behoeften, dit aan zeer gunstige tarieven.

Persoonlijk advies behoort tot het DNA van ons kantoor!

Wij zijn dagelijks bezig met het analyseren van verzekeringscontracten en de dienstverlening hieromtrent. Wij vormen onze medewerkers permanent bij zodat zij je hun ervaring en kennis over verzekeringen en aanverwante aspecten kunnen aanbieden.

Bij het zoeken naar een verzekeringsoplossing houden wij ten volle rekening met de waarborgen, de algemene voorwaarden, de uitsluitingen, de dienstverlening van de verzekeringsmaatschappij… .

Hiermee te weinig rekening houden, kan immers ernstige gevolgen hebben bij een schadegeval!

Wat bij schade?

Schadegevallen komen steeds onverwacht voor en veroorzaken vaak heel wat zorgen en emotie. Ook dan zijn wij je partner bij uitstek om je bij te staan en jouw belangen te verdedigen. Wij zullen de polisvoorwaarden juist laten uitvoeren, een correcte schadevergoeding bepleiten en instaan voor een vlotte afhandeling.

 

Kortom! Wij staan als verzekeringsmakelaar aan de kant van de klant, en engageren ons op lange termijn!